Telefon: 40 92 15 12

Termografering

​Med vores tilknyttede energivejleder og ingeniør udannet i bygningstermografering, energioptimering og fugtforhold i bygninger, står vi altid til råde for at finde den optimale løsning til lige netop jeres opgave.

Til dette arbejde anvender vi bl.a. termografisk kamera, der på kort tid gør det muligt at få et overblik over bygningens isolerings-stand.

Basis-tjek - Gratis (uden termografi)

​Gennemgang af synlige konstruktioner, såsom lofter og bjælkelag, samt hulmur inspiceret med videoendoskop. Der foretages opmåling af eksisterende isoleringstykkelser og arealer og gives tilbud med angivelse af arbejdsløn og vejledende besparelser.

Termografisk energieftersyn - 500,-

​Vores ingeniør og energivejleder besøger jer, og med termografisk kamera, fugtmålerudstyr og videoendoskop, gennemses huset for isoleringsfejl og mangler. Dette er en særdeles god løsning for huse fra før 1980 samt alle huse på 1½ plan og derover, hvor det kan give god mening at se på tætning af bjælkelag m.m. Der anvendes Flir i40 termokamera, Testo 616 fugtmåler, videoendoskob og der medbringes håndværktøj og boremaskine. Der foretages opmåling af eksisterende isoleringstykkelser og arealer og gives tilbud med angivelse af arbejdsløn, tilskud og vejledende besparelser, suppleret med evt. bemærkninger fra termografien.

Se eksempel på tilbud ud fra forudgående inspektion her

​​Termografisk inspektion med rapport - 1.800.-

Der foretages samme gennemgang som ovenstående, men der leveres en rapport med op til 10 billeder og opstilling af energiforbedringer og besparelser på energirenovering generelt. Der kan også medbringes blower udstyr til at lave en kontrolleret undersøgelse af utætheder og trækgener i huset. Dette skal tilvælges.

Se eksempel på fuldstændig rapport - klik her

Trækmålinger + 600,-

​Vi har også tilknyttet blower-udstyr, der gør det muligt for os at se, hvor der evt. opstår træk i bygningerne i forbindelse med blæsevejr. Ukontrolleret og uønsket ventilation kan udgøre en betragtelig - og ofte overset - del af bygningers varmetab. Herudover giver det anledning til store gener, der blandt andet betyder, at der i mange ældre huse opvarmes til urimlig høj temperatur for at modvirke følelsen af træk. Ved en tætning af konstruktionsdelene spares der derfor ikke kun ved, at mindre luft skal opvarmes, men også ved at termostater kan skrues ned, uden det føles koldere!

Alle priser er inkl. moms!

Arbejdet udføres af Ingeniør René Holst Mortensen - Ring eller skriv for at høre nærmere!

Der anvendes til inspicering Flir i40 termokamera, Testo 616 fugtmåler, videoendoskop samt diverse håndværktøj m.m

Firma

​JM Naturisolering

v. Tømrermester John Mortensen A.S

Adresse​

Nørre Snedevej 11

8700 Horsens

​Kontakt

Telefon: 40 92 15 12

E-mail: jm@johnmortensen.dk