Telefon: 40 92 15 12

Isoleringstjek

​​Inden man kan få en fornuftig efterisolering og energirenovering, er det vigtigt at man får den rigtige rådgivning! Med erfarne tømrer og ingeniør i firmaet, står vi klar til at vedlede både om de praktiske og tekniske muligheder - og begrænsninger - ved energirenoveringer. Vores tilknyttede ingeniør, er uddannet energivejleder og bygningstermografør og vi tilbyder følgende muligheder for isolerings-tjek:

Basis-tjek - Gratis (uden termografi)

​Gennemgang af synlige konstruktioner, såsom lofter og bjælkelag, samt hulmur inspiceret med videoendoskop. Der foretages opmåling af eksisterende isoleringstykkelser og arealer og gives tilbud med angivelse af arbejdsløn og vejledende besparelser.​

Termografisk energieftersyn - 500,-

​Vores ingeniør og energivejleder besøger jer, og med termografisk kamera, fugtmålerudstyr og videoendoskop, gennemses huset for isoleringsfejl og mangler. Dette er en særdeles god løsning for huse fra før 1980 samt alle huse på 1½ plan og derover, hvor det kan give god mening at se på tætning af bjælkelag m.m. Der anvendes Flir i40 termokamera, Testo 616 fugtmåler, videoendoskob og der medbringes håndværktøj og boremaskine. Der foretages opmåling af eksisterende isoleringstykkelser og arealer og gives tilbud med angivelse af arbejdsløn, tilskud og vejledende besparelser, suppleret med evt. bemærkninger fra termografien.

Se eksempel på tilbud ud fra forudgående inspektion her!

​​

Se kvalifikationsrapport

Se testberetning

For yderligere muligheder og priser på termografi, se under Vi udfører.

Firma

​JM Naturisolering

v. Tømrermester John Mortensen A.S

Adresse​

Nørre Snedevej 11

8700 Horsens

​Kontakt

Telefon: 40 92 15 12

E-mail: jm@johnmortensen.dk