Telefon: 40 92 15 12

Energivejleder

​​Som din lokale energivejleder er vi klar til at rådgive om energirigtig renovering, som kan give besparelser på både energiregning og CO2-udledning. Vores tilknyttede ingeniør er uddannet energivejleder inden for både klimaskærm og Installationer.

Dvs. vi er i stand til at tilbyde en total-rådgivning, der medtager mulighed for:

  • ​Efterisolering og vinduesudskiftning
  • Kedeludskiftning, etablering af vedvarende energianlæg (solvarme, solceller, varmepumper m.m)
  • El-besparelser på pumper, belysning
  • Besparelser på varmt vand m.m.

​Hvis du synes, at energiregningen er for høj, eller du vil give klimaet en hjælpende hånd, kan du nu få professionel hjælp og vejledning af en energivejleder.

Energivejlederen er, ud over at være specialist inden for sit eget byggetekniske område, også er uddannet til at undersøge, beregne og vejlede om, hvilke energibesparende foranstaltninger, man som husejer kan drage nytte af.​

​​​Få vurderet energitilstanden

Hos en energivejleder får du en helhedsvurdering af din bygnings energimæssige tilstand og dermed et godt overblik over, hvilke energiforbedrende tiltag der med fordel kan laves.

En energivejleder kan udarbejde en plan for den enkelte bygning, hvor der tages stilling til, om det er mest fornuftigt at starte med at udskifte vinduer, isolere loftet, eller om det er mere optimalt at starte med at udskifte et udtjent oliefyr.

Med en plan fra en energivejleder kan der spares penge på energiregningen og derigennem ske en reduktion af CO2-udledningen til gavn for klimaet.

Uddannelsen som energivejleder udbydes af Dansk Byggeri i samarbejde med Teknologisk Institut, Tekniq, Energitjenesten og Videncenter for Energibesparelser.​

Firma

​JM Naturisolering

v. Tømrermester John Mortensen A.S

Adresse​

Nørre Snedevej 11

8700 Horsens

​Kontakt

Telefon: 40 92 15 12

E-mail: jm@johnmortensen.dk